Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Erika
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Heel goed medium, komen veel dingen uit ik zou binnen de maand uitbetaald krijgen van verzekering en na een week gebeurde het, hopelijk komt het ook goed met de rest zoals je gezegd hebt afwachten nu, je verdiend een dikke ster.




Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Superblij dat ik u weer gesproken heb, u bent niet 5 sterren maar zeker 10+ waard, even vriendelijk als altijd, hoop echt dat u vaker online komt, denk dat de meeste dat ook aan u gevraagd hebben, juist omdat t echt goed ziet en de mensen, maar vooral ik, echt vertrouwen in u hebben, laat u weten hoe t vd week gaat verlopen,

Een hele grote knuffel van mij,

Gr.

R.




Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Wouw Erika, bedankt voor de prachtige fotoreading. Je hebt me letterlijk van mijn stoel geblazen, je zei dingen die volledig klopte zonder dat ik je ook maar iets verteld heb. De enige vraag die ik je gesteld had is wat je aanvoelde bij het bekijken van de foto. Ongelofelijk je zat er bonk op, ik hoop dat de rest van je voorspelling ook nog uitkomt dat er weer contact komt tussen dit en 3 weken. Zou mij heel blij maken, ik hou je alvast op de hoogte.




Ervaring van A met medium Erika   Ervaring van A met medium Erika   Ervaring van A geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Heel snel een antwoord gekregen op mijn email er zijn al dingen uitgekomen en hopelijk komt deze maand de andere ook uit n zeer goed medium, een echte aanrader bedankt erika, je hoor nog van mij .




Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erica is goed, ik heb haar een drietal dagen geleden gesproken. en het was terug hetzelfde dat ze zei als een half jaar geleden,.




Ervaring van alice met medium Erika   Ervaring van alice met medium Erika   Ervaring van alice geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve Erika , heel erg bedankt voor het mooie consult. ongelooflijk, wat bent u goed , het klopte precies, iemand uit het verleden komt weer terug , en hoe ongelooflijk u alles exact vertelde. u bent heel erg goed , liefs siv.




Ervaring van siv met medium Erika   Ervaring van siv met medium Erika   Ervaring van siv geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Goed medium.




Ervaring van CC met medium Erika   Ervaring van CC met medium Erika   Ervaring van CC geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika is 1 van de beste mediums op deze site. Jammer dat je de laatste tijd weinig online bent. Ik hoop je snel weer te spreken Erika. Beste Groeten Rita.




Ervaring van Rita met medium Erika   Ervaring van Rita met medium Erika   Ervaring van Rita geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Dag Erika,
Dank voor je vlotte en snelle reactie op mijn vraag via mail. Je hebt het heden goed verwoord. In het verleden zat je meerdere malen ?spot on? met je waarnemingen, ik hoop dan ook dat je voorspelling binnen nu en twee weken uitkomt. Ik laat het je weten. I .




Ervaring van I met medium Erika   Ervaring van I met medium Erika   Ervaring van I geplaatst op 27 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Voorspelling is uitgekomen. Al de voorspellingen die je doet , komen ook daadwerkelijk uit. Ik bel jou zeker nog regelmatig op. Je bent een echte parel.




Ervaring van Pascale met medium Erika   Ervaring van Pascale met medium Erika   Ervaring van Pascale geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  aangezien ik onvoldoende belwaarde had viel verbinding plots weg.
het voornaamste was gelukkig al besproken , bedankt R.




Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  lang geleden dat ik je gesproken had. het was fijn om je gisteren weer aan telefoon te hebben en zoals altijd even vriendelijk. Ik hoop dat wat je mij gezegd hebt mag uitkomen maar ik heb er de volste vertrouwen in want alles wat je er voor vertelde is al uitgekomen. Ik kan alleen nog zeggen dat ik heel blij ben dat ik jou ken. Ik bel je zeker terug en je bent je vijf sterren zeker waart. saskia.




Ervaring van saskia met medium Erika   Ervaring van saskia met medium Erika   Ervaring van saskia geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  ERIKA, je bent een toppertje van formaat. Meer dan vijf sterren.
Dankjewel voor je reading vandaag.
Alles komt uit wat jij voorspelt.
Nogmaals dankjewel xxxx.
Heel veel liefs JH.




Ervaring van J.H. met medium Erika   Ervaring van J.H. met medium Erika   Ervaring van J.H. geplaatst op 10 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika ik wil je bedanken voor de steun die je me geeft.hiervoor wil ik doorverwijzen naar de mail die ik je hebt gestuurd , voor mij voelt het nog steeds goed aan als ik jou contacteer , ik heb het alleen moeilijk om B. los te laten , ik ga je zeker nog contacteren . ik laat het je nog weten .dikke knuffel .je bent nog steeds mijn engel xxxx.




Ervaring van chr met medium Erika   Ervaring van chr met medium Erika   Ervaring van chr geplaatst op 2 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Je dan toch vast gekregen bij het tweede belverzoek, ma potverdorie, wilde terug bellen na de 10 min, en hop er was me weer iemand voor. Maar ok weet wat ik wilde weten. binnen de twee weken. Ik kijk er alvast naar uit. dit komt goed. bedankt voor je overtuiging x ook al lijkt het ni zo, ik geloof erin. Omdat ik het zelf ook zo voel ondanks alles anders gezegd wordt en het ni meer lijkt dat het zo zal lopen. je zegt hetzelfde als iemand anders, waar ik ook veel vertrouwen in heb. Geweldig hoe jullie dit kunnen zien. Ik hou je op de hoogte, waarschijnlijk via deze weg, want u aan de tel krijgen is een hele opgave. Maar toch gelukt en als het dan nog binnen u tijdspanne allemaal ligt te gebeuren, is het de moeite zekers waard geweest. Bedankt.




Ervaring van Wendy met medium Erika   Ervaring van Wendy met medium Erika   Ervaring van Wendy geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  met heel veel tranen heb ik net uw mail consult gelezen. , deze laatste loodjes zijn inderdaad de zwaarste van 7 loodzware jaren waar ik doorheen moet. bedankt voor je steun telkens weer . na regen komt altijd zonneschijn . R.




Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R geplaatst op 23 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Dank je dat je er steeds voor mij bent Erika. Dat je telefoon steeds roodgloeiend staat is niet te verwonderen. Wat je mij al een tijdje voorspeld hebt is stuk voor stuk aan het uitkomen. Ik twijfel absoluut niet meer aan jou xxx.




Ervaring van Sal met medium Erika   Ervaring van Sal met medium Erika   Ervaring van Sal geplaatst op 11 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Bedankt lieve Erika voor de steeds snelle email-respons. Dat op zich verdiend sterren. Je wijkt ook nooit af van eerder gedane voorspellingen. Aan de hand van de vele getuigenissen waarbij je de nagel op de kop sloeg, ga ik er ook vanuit dat de voor mij gedane voorspelling ook uitkomt. Je zal het zeker lezen.
Grts, Chris.




Ervaring van chris met medium Erika   Ervaring van chris met medium Erika   Ervaring van chris geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Bedankt lieve Erika. Je had weer gelijk met je voorspellingen.Wat mij niet mogelijk leek is toch maar weer uitgekomen. Je bent de beste voor mij.




Ervaring van Marthe met medium Erika   Ervaring van Marthe met medium Erika   Ervaring van Marthe geplaatst op 24 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve Erika

Langs deze weg wil ik je danken dat je steeds voor me klaarstaat. En dat niet alleen.ik spreek je al een tijdje en alles wat je tot hiertoe hebt voorspeld is uitgekomen. Dat we ondanks onze kleine breuk weer zouden samenkomen, wat ook gebeurde. Dat een zwangerschap niet van een leien dakje zou lopen, jammer genoeg ook waar.maar ik kijk uit naar de toekomst en je voorspellingen. Ik heb vertrouwen dat ook zij zullen uitkomen. Je hoort me gauw weer.
Liefs Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Erika   Ervaring van Cindy met medium Erika   Ervaring van Cindy geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Dank dat je er steeds voor me bent. Hoop dat de voorspellingen eindelijk uitkomen.




Ervaring van eddy met medium Erika   Ervaring van eddy met medium Erika   Ervaring van eddy geplaatst op 16 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  erika ik ben zo blij met jou. je stelt me elke keer gerust en alle tijdsvoorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen.je hebt een engelengeduld met me en geeft goede tips. bedankt dat je er bent lieve erika.




Ervaring van N met medium Erika   Ervaring van N met medium Erika   Ervaring van N geplaatst op 9 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika,
Hartelijk dank dat jij er bent .
Je lootst me door een moeilijke periode en ik hoop dat ik nu de eindstreep behaal.
Geen enkele vraag is jou teveel, ook al stel ik ze 1000x
Dank je wel .




Ervaring van An-Rika ;-) met medium Erika   Ervaring van An-Rika ;-) met medium Erika   Ervaring van An-Rika ;-) geplaatst op 8 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika ik ging je laten weten als je voorspelling uitgekomen is. Het is uitgekomen. En binnen de tijd die je mij gezegd hebt. Het verloop was exact zoals je zei. Echt top. Niet moeilijk dat je steeds bezet bent. Ik probeer je zeker nog te contacteren.




Ervaring van Fr met medium Erika   Ervaring van Fr met medium Erika   Ervaring van Fr geplaatst op 6 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Beste Erika, oprecht mijn waardering voor jouw toewijding en steun die je mij al lange tijd biedt. Je hebt altijd gezien wat er ging komen en ook nu weet ik, dankzij jou, wat ik kan verwachten. Je bent een fantastische vrouw.




Ervaring van Chantal met medium Erika   Ervaring van Chantal met medium Erika   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Subliem medium, moeilijk telefonisch bereikbaar, dus mailcontact. Is ook iemand die van alle mediums , de snelste respons geeft. enkele uren later zelfs. En dat verdiend reeds de allergrootste onderscheiding en waardering.
Hartelijk bedankt Erika.




Ervaring van Chris met medium Erika   Ervaring van Chris met medium Erika   Ervaring van Chris geplaatst op 3 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Wooow Erika. Jij bent geweldig. Ik belde je in het begin van de week en het eerste is al uitgekomen. Ja zelfs de tijd klopte. Bedankt voor alles en ook voor je luisterend oor.




Ervaring van Cas met medium Erika   Ervaring van Cas met medium Erika   Ervaring van Cas geplaatst op 1 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika haar voorspellingen komen echt uit. ze is echt de moeite waard.




Ervaring van anoniem met medium Erika   Ervaring van anoniem met medium Erika   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Je voorspelling over K is uitgekomen. Ik kon het eerst niet geloven. Jij bent de beste. Verder ben je to the point en ben je heel duidelijk in wat je ziet. Een aanrader.




Ervaring van jente met medium Erika   Ervaring van jente met medium Erika   Ervaring van jente geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Wat fijn je opnieuw gehoord te hebben.
DIKKE merci voor de weerom treffende boodschap op exact wat er speelt momenteel. Ik hoop idd dat er snel duiding komt.
Veel sterkte ook voor jou. <3.




Ervaring van Patricia met medium Erika   Ervaring van Patricia met medium Erika   Ervaring van Patricia geplaatst op 5 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Hoi, wat ben ik blij om te zien dat jij weer on-line bent.
Je bent een heel goed medium die er zelden of nooit naast zit.
Je bent en blijft mijn grote voorbeeld. Je stalker uit nederland ;-).




Ervaring van stalker uit holland met medium Erika   Ervaring van stalker uit holland met medium Erika   Ervaring van stalker uit holland geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Wow Erika , wat jij kan en doet is echt bewonderenswaardig. Nooit zit je ernaast met de kaarten. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat ik u enorm heb gemist op de lijn. Gelukkig ben je terug. Je bent zo goed , het enige nadeel is dat ik je nu moeilijk kan bereiken :) . Groetjes.




Ervaring van Kiki met medium Erika   Ervaring van Kiki met medium Erika   Ervaring van Kiki geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Soms weet men niet welke woorden te gebruiken om iemand te bedanken. lieve Erika uit diepste van mijn hart DANK U WEL. voor alle steun.




Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R met medium Erika   Ervaring van R geplaatst op 29 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika je hebt weeral gelijk gehad. Zelfs de tijd klopte. Heel, heel straf.




Ervaring van DD met medium Erika   Ervaring van DD met medium Erika   Ervaring van DD geplaatst op 8 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Het halve mirakel is geschied Erika.
ik verwittig u zodra de andere helft ook gebeurt .




Ervaring van Gaby met medium Erika   Ervaring van Gaby met medium Erika   Ervaring van Gaby geplaatst op 30 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden