Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Hophe
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Jammer. mijn tegoed was op. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.

Groetjes A.




Ervaring van Ad. met medium Hophe   Ervaring van Ad. met medium Hophe   Ervaring van Ad. geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Hophe is wel 100 sterren waard. Ontzettend fijn gesprek gehad en ze heeft het heel snel opgepikt. Daarbij heeft ze ook hele leuke humor waar ik nog van moet bijkomen van het lachen. Ik ga haar zeker terugbellen. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Hophe   Ervaring van Sandra met medium Hophe   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Ik moet zeggen dat ik mevrouw Hophe vandaag voor het eerst sprak. Zij is heel goed, enige wat zij vraagt je naam. Daarna vertel zij je alles wat er aan de gaande is rondomheen. Ongelooflijk. Een aanrader.




Ervaring van Kausar met medium Hophe   Ervaring van Kausar met medium Hophe   Ervaring van Kausar geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Een hele lieve, wijze vrouw, die jouw pad duidelijk verlicht. Hophe vertelt wat ze ziet, zonder het mooier te maken dan het is. Dank je voor de reading, je hebt mij enorm geholpen.




Ervaring van Malika met medium Hophe   Ervaring van Malika met medium Hophe   Ervaring van Malika geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  SUPER ben je Hophe. Je hoeft niks te vertellen.
Ze ziet het gewoon. Liefs Brenda.




Ervaring van Brandy met medium Hophe   Ervaring van Brandy met medium Hophe   Ervaring van Brandy geplaatst op 1 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Hophe is een heel lief en emphatische vrouw. Geeft duidelijke antwoorden en is heel erg to the point. Ik heb je een aantal keren gesproken ik was verbaasd met alles. Wat je mij wist te vertellen. Alles wist te omschrijven. Zo mooi zo duidelijk. Hophe bied echt hulp vanuit haar hart en is zeer begaafd. De antwoorden zijn zuiver en helder vanuit haar gave een echt talent. Bedankt Hophe voor je mooie consulten en succes voor de toekomst.




Ervaring van Anoniem met medium Hophe   Ervaring van Anoniem met medium Hophe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Heel fijn aangenaam gesprek. Ze zat er helemaal juist op, wist dingen die klopte zonder dat ik iets moest zeggen. Ze heeft mijn energie volledig weer juist terug gebracht en fantastisch geholpen. Haar naam waardig. En een mooie kijk op wat komen zal. Een pracht van een dame en zeker de moeite waard. Ik ga haar zeker nog eens contacteren. Fijne reading waar ik echt iets aan heb. Dank je wel. X.




Ervaring van Haydee met medium Hophe   Ervaring van Haydee met medium Hophe   Ervaring van Haydee geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Hophe is een lieve geduldige vrouw. Die zonder dat je zelf wat hoeft aan te geven ziet wat er speelt in je leven. Bijzonder wat ze allemaal kon zien. Dank je wel.




Ervaring van b met medium Hophe   Ervaring van b met medium Hophe   Ervaring van b geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  lieve Hophe, excuses mijn credits waren op. Ik vond het een heel fijn gesprek met u. Merci. De vrouw waarvan u vond dat ze een mooi naam heeft.




Ervaring van anoniem met medium Hophe   Ervaring van anoniem met medium Hophe   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Bedankt hophe je bent een topper echt de moeite waard om te bellen spreek je gauw weer.




Ervaring van Wendie met medium Hophe   Ervaring van Wendie met medium Hophe   Ervaring van Wendie geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Dag Hophe, jouw voorspelling was zo hard uitgekomen en ik ben er superblij mee. Je weet wel met die collega.




Ervaring van D met medium Hophe   Ervaring van D met medium Hophe   Ervaring van D geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Een geduldig medium die tot in de details aan geeft wat zij ziet. Goed luisteren als zij spreekt, dan vormt zich gaandeweg het gesprek een volledig beeld van haar lezing. Uit het gesprek kun je dan exact de belangrijke aandachtspunten halen. Die zijn helder en geven je aan wat je zelf kunt ondernemen in het geheel. Heel nuttig; ik heb er veel aan gehad. Dank u wel.




Ervaring van J. met medium Hophe   Ervaring van J. met medium Hophe   Ervaring van J. geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Wouw, gewoon top hoe zij het gewoon verteld. Dingen die al meteen uitkwamen. Dingen waarvoor jij belt die zij al meteen zelf zegt zonder dat je iets moet zeggen.




Ervaring van H met medium Hophe   Ervaring van H met medium Hophe   Ervaring van H geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Lieve kundige dame. Blij met de reading. Laat het weten of en wanneer het uitkomt.

Dankuwel.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Hophe   Ervaring van Karin met medium Hophe   Ervaring van Karin geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Hophe is eerlijk en wat zij ziet is waar.
Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van petra met medium Hophe   Ervaring van petra met medium Hophe   Ervaring van petra geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Zeer fijne reading gehad van een zeer betrokken vrouw. Ik laat z.s.m weten als de eerste voorspellingen zich aangediend hebben maar daar twijfel ik niet aan.




Ervaring van O met medium Hophe   Ervaring van O met medium Hophe   Ervaring van O geplaatst op 31 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Lieve Hophe, je zegt me altijd wat je ziet en neemt zeker je tijd voor het duidelijk uit te leggen. Jou inzichten kloppen ook met hoe ik de bepaalde persoon ken. De situatie is helemaal niet makkelijk. Maar jou inzichten en raad kan ik goed gebruiken. Hophe is zeker een aanrader. Veel liefs A.




Ervaring van A met medium Hophe   Ervaring van A met medium Hophe   Ervaring van A geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Beste Hophe,
Ik sprak jou voor de eerste keer ik zou uren met je kunnen praten, ik wacht je voorspellingen af en volg je goede raad op.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met medium Hophe   Ervaring van Inge met medium Hophe   Ervaring van Inge geplaatst op 29 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Dank je voor je wijsheid, in het in kaart brengen van de mogelijkheden. Mooie omschrijvingen van ieder zijn proces wat u vertelde is een bevestiging van mijn intuitie.




Ervaring van Jeroen met medium Hophe   Ervaring van Jeroen met medium Hophe   Ervaring van Jeroen geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Lieve vrouw, neemt de tijd om je vragen door middel van de kaarten te beantwoorden. Zonder informatie wist ze de juiste rake vlakken te benoemen. Zeker de moeite waard om te bellen. Vandaag 16/7 u gebeld en u heeft een voorspelling gedaan. Zodra deze uitgekomen is zal ik u dit laten weten. Voor nu eerst nog geduld hebben. Tijd is namelijk moeilijk te zeggen.




Ervaring van Sam. met medium Hophe   Ervaring van Sam. met medium Hophe   Ervaring van Sam. geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Je voorspelling klopte. Dank je.




Ervaring van F met medium Hophe   Ervaring van F met medium Hophe   Ervaring van F geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden