Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sonja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Wat ben je geweldig Sonja. Jouw voorspelling over mijn zoon zijn opleiding is uitgekomen. Ik dacht in eerste instantie dit kan niet waar zijn. Het is wel waar. Heel goed wat jij ziet en voelt. Een dikke 10 sterren ben je waard.




Ervaring van S. met medium Sonja   Ervaring van S. met medium Sonja   Ervaring van S. geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Vorige week Sonja gesproken over een job. Jij zag geen einde op mijn huidige baan. Heel goed gezien, want ik mag langer blijven.




Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik ben het helemaal eens met de andere getuigenissen. Sonja je bent keigoed. Klopt wat jij ziet en voorspellingen komen uit. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja meerdere malen gesproken. Zij is een van de weinige die zag dat ik werk zou vinden en dar ik thuis moest werken toen dit nog niet normaal was. Heel goed gezien. Zeer betrouwbaar en raak met haar voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja inmiddels 3x gesproken. Zo ook vorig jaar juli. Je zag toen al dat er een financiele meevaller zal zijn. Dit klopte ook, eind van 2020 heb ik dit ontvangen. Ook zei je dat er weinig beweging zal komen met mijn geliefde in 2020, dit klopte ook. Ik wou het toen niet geloven, maar je hebt wel gelijk. Er is idd in 2020 geen contact gekomen. Nu heb ik je gisteravond opnieuw gesproken en je zei dat het contact vrij dichtbij zal zijn. Ik heb er volle VERTROUWEN in dat dit ook gebeurt. Mag ook wel na zo'n lange tijd. Thanks Sonja. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van L. met medium Sonja   Ervaring van L. met medium Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Hier een bericht voor Sonja. Zij heeft voor mij voorspeld dat mijn zoon binnen 2 maanden een woonplek aangeboden zou krijgen wat exact klopt. Ze ziet dingen heel goed en geeft vertrouwen. Ik ben er blij mee en wacht vol goede hoop op de andere voorspellingen. Dank je wel Sonja.




Ervaring van Reggy met medium Sonja   Ervaring van Reggy met medium Sonja   Ervaring van Reggy geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja, alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar 2021. Zoals je aangegeven hebt over die baan die ik aangeboden kreeg eind van 2020 wat je mij had voorspelt, is het inderdaad toch niet geworden. Degene je weet wie ik bedoel heeft er toe gedragen dat ik de studie niet mocht behalen voor die baan. En de baan is het niet geworden. Ik wil je wel meegeven dat ik je advies meegenomen heb. Dank je wel voor de waarschuwing. Ik kijk uit naar je andere voorspellingen.
Tot horens. Groetjes Vergin.




Ervaring van Vergin met medium Sonja   Ervaring van Vergin met medium Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik stelde jou een bijna absurde vraag, gewoon omdat ik mijn buikgevoel volgde en jij bevestigde voor 100 procent dat ik gelijk heb. Ik schrok er zelf van.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieve Sonja bedankt voor je eerlijke Reading. Je voelt veel aan. Het doet deugd om te weten dat ik altijd bij je terecht kan. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieve Sonja, zoals ik je beloofd hebt, had ik je aangegeven als de voorspelling uitkomt, die je in mijn kaarten zag, ik een review zou schrijven. Bij deze wil ik je aangeven dat je tijdlijn klopte wat je zei, dat ik binnen twee maanden een studie aangeboden zou krijgen dat gerelateerd zou zijn aan een baan die ik graag wilde. En is uitgekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Vergin.




Ervaring van Vergin met medium Sonja   Ervaring van Vergin met medium Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met medium Sonja   Ervaring van Anne-Marie met medium Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja, jij verdient een getuigenis, want jij voorspelde mij een uitkomst op een moeilijke relatie/situatie. Die vrijwel vlug (twee dagen nadien) is uitgekomen. Chapeau meid.




Ervaring van Veerle met medium Sonja   Ervaring van Veerle met medium Sonja   Ervaring van Veerle geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Dankjewel Sonja voor je goede inzicht en goede hulp. Ik heb vertrouwen in jou.




Ervaring van Petra met medium Sonja   Ervaring van Petra met medium Sonja   Ervaring van Petra geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Dank je Sonja. Kort, krachtig en goed.
We zijn weer een stapje verder op de goede weg.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 24 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Hey Sonja, je voorspelling van ongeveer een maand geleden was uitgekomen op liefdesvlak. Iemand in mijn omgeving had inderdaad laten merken dat hij me zag zitten. Verbluffend gewoon . Enkel is het nu nog afwachten op werk vlak. Ik kijk er alle sinds naar uit . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Sonja   Ervaring van L.L. met medium Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja je bent kort maar krachtig. Eerlijk bovendien. Het ligt nog in de kaarten net als wat een ander medium heeft voorspeld ivm thuiswerken. Dan moet het goedkomen.




Ervaring van Min met medium Sonja   Ervaring van Min met medium Sonja   Ervaring van Min geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja, het is precies zo uitgekomen zoals je gezegd had. Naar maar wel waar. Ze heeft me zo laten vallen als een baksteen.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is een zeer fijne opgewekt persoon. Na enkele minuten bellen, ben ik helemaal op mijn gemak gesteld en heb terug moed om verder te gaan. Ik ben sowieso benieuwd wat de kaarten te zeggen gaan hebben binnen 3 weken. Dank je wel voor het gesprek Sonja . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Sonja   Ervaring van L.L. met medium Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ook ik wil jou laten weten dat de voorspelling over een nieuwe baan is uitgekomen. Je zei over een maand. Je bent heel goed met tijdsaanduiding. Nu afwachten of de andere voorspelling van mijn gezin ook uitkomt. Ik laat het weer weten. Dank je.




Ervaring van M met medium Sonja   Ervaring van M met medium Sonja   Ervaring van M geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik heb Sonja precies een maand terug gesproken, 1 ding is al uitgekomen. U zag dat er voor mij een financiele meevaller aankomt. Dit klopt inderdaad, 3 weken na ons gesprek was het binnengekomen waar ik vooraf niet vanaf wist. Nu de liefde nog. Als dat ook uitkomt, laat ik het u weten. Alvast bedankt voor alles.




Ervaring van L. met medium Sonja   Ervaring van L. met medium Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik zou je nog laten weten of jouw voorspelling is uitgekomen in juli wat betreft werk. Ongelofelijk je zei na vier weken heb je werk en dat klopt precies. Zo nauwkeurig. Geweldig van jou.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is de eerste helderziende die ik heb geconsulteerd. Haar voorspelling kwam uit en de woorden die ze uitsprak over mijzelf zijn waarheidsgetrouw.




Ervaring van Isabel met medium Sonja   Ervaring van Isabel met medium Sonja   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met medium Sonja   Ervaring van R met medium Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja, je bent snel en zelfverzekerd. Ik heb het gevoel dat jouw voorspelling gaat uitkomen. Ik laat het meteen weten op deze site. Ik begrijp dat er meer positief zijn over jou en dat snap ik helemaal. Aanrader ben je.




Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs van D.




Ervaring van Binki met medium Sonja   Ervaring van Binki met medium Sonja   Ervaring van Binki geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  lieve sonja bedankt voor wat je geschreven hebt, Ik vind je echt geweldig ook al is het allemaal niet gemakkelijk, bedankt voor je steun.




Ervaring van kristin met medium Sonja   Ervaring van kristin met medium Sonja   Ervaring van kristin geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Vanuit liefde komen de dingen goed, vanuit de donkere kant of iets soortgelijks gaat alles gewoon fout, vooral voor degene die het doet. En als je niet weet wat liefde is, dan weet je dus niet wat je aan narigheid teweeg brengt en wat je op je eigen bord kan verwachten. Geduld en compassie dus maar. En dank voor je heldere inzicht.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is heel invoelend. Maakt er geen feel good show van. Waar ik mee zat, heb je me super mee geholpen. Het is precies gegaan zoals je voorspeld had. Een grote dank je wel daarvoor Sonja.




Ervaring van S. met medium Sonja   Ervaring van S. met medium Sonja   Ervaring van S. geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Op deze manier dan maar. Dank je.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Dank je voor goede uitleg en adviezen. Het is en blijft een zwaar gebeuren maar het vertrouwen groeit en gaat nu niet meer kapot.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja. Je komt heel goed over. En ze houd je niet onnodig aan de lijn. Zo snel en helder met de kaarten. ik bel je gauw weer. Topper.




Ervaring van Mina met medium Sonja   Ervaring van Mina met medium Sonja   Ervaring van Mina geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Eindelijk iemand die mijn moeder ziet zoals ze echt is, niet zoals ze zich voordoet. Dankjewel.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja analyseert een situatie heel snel en ook heel correct. Je voelt dat ze inzicht heeft en de situatie goed inschat. Ze geeft ook tips om ermee om te gaan en antwoordt heel snel op mails.
Aanrader.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Wat bent u goed en wat geeft u vertrouwen. Ik heb het gevoel dat uw voorspelling uit gaat komen. Bovendien geeft u bruikbare tips. U bent een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja,

Ik zal je goede raad opvolgen , ik laat je weten hoe het gesprek is geweest met mijn bazen, ik zal aan mijn gezondheid denken en de stap zetten. Best de overheid verlaten en een andere job zoeken waar ik mij beter mag gaan voelen. Na mijn twee burn-outs wil ik geen derde meer meemaken door die rotte sfeer daar.

Ik bel je nog eens terug voor te laten weten hoe het gesprek is verlopen.

Tot bels

Inge.




Ervaring van Inge met medium Sonja   Ervaring van Inge met medium Sonja   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden