Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Stephanie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stef sorry verbinding werd verbroken. Maar super bedankt weer je bent echt geweldig xxx Mirjam.




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve lieve Stephanie. Dank je wel voor gisteravond je hebt me echt weer een rustig gevoel gegeven. Je had gelijk het lag dichtbij dat ik iets zo horen en ja hoor vandaag de eerste berichtjes. Lieverd je bent leuk lief en een topper. We hebben weer gelachen nog de filmpjes bekeken hahahaha. Heel veel liefs.




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve lieve stefhanie.dank je wel voor gisteravond je he me echt weer een rustig gevoel gegeven en je had gelijk het lag dichtbij dat ik iets zo horen en ja hoor vandaag de eerste berichtjes .lieverd je bent leuk lief en een topper.
En we hebben weer gelachen nog de filmpjes bekeken hahahah
Heel veel liefs .




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve lieve Stef. Wat bent u toch een lieve vrouw en wat hebben we van de week weer gelachen en ja hoor u had weer gelijk. Zo blij dat ik u gevonden heb, u geeft zoveel steun. Gewoon een topper x Mirjam.




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wauw wauw wauw, je hebt me echt goed geholpen Stefanie, ik heb er vertrouwen en geloof in je, een lieve dame ben je superblij dat ik je heb kunnen bellen je bent zeer vlot en je hebt veel gezegd dat ook correct is van het werk en mijn kinderen, dank je voor alles en wens je nog heel veel succes toe, grtjs Ch.




Ervaring van Ch met medium Stephanie   Ervaring van Ch met medium Stephanie   Ervaring van Ch geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve, lieve Stehanie, wat bent u een fijne vrouw om mee te praten, u geeft in rot tijden het gevoel van positiviteit, van de week u nog gesproken en hebben ook fijn gelachen. En nu goede kans dat alles waar ik van droom uitkomt. Hoor u snel weer, want tja de onzekerheid blijft; groetjes Nicolien.




Ervaring van N met medium Stephanie   Ervaring van N met medium Stephanie   Ervaring van N geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wouw ik gaf stephanie een foto en ze wist mij vanalles te vertellen over die persoon, zonder dat ik een woord zei en na een aantal minuten vroeg ze mij ben je er nog, kan je u hierin terugvinden, en ik antwoorde jaja ik ben stil van verbazing alles wat je zei klopte .
Dank je wel stephanie ik hoop ook dat hetgeen je zag dat nog moet komen ook uitkomt, want dat zag er prachtig uit.
Dank je wel voor het vertrouwen dat je me weer gaf.




Ervaring van Twijfelaartje met medium Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje met medium Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  De moeite waard om te bellen ze ziet zoveel echt top geen ander woord ervoor.
Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Stephanie   Ervaring van Angela met medium Stephanie   Ervaring van Angela geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met medium Stephanie   Ervaring van Karin met medium Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem/persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Zo zuiver, sommige collega's van u bezitten deze kracht ook.

Liefs M.




.




Ervaring van Marieke met medium Stephanie   Ervaring van Marieke met medium Stephanie   Ervaring van Marieke geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met medium Stephanie   Ervaring van Lydia met medium Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Een vlotte, vrolijke lieve dame. Ziet alles zo klaar en duidelijk, karakterbeschrijving van personen, de toestand enz.
Ik was zo verbaasd. Zeker een aanrader.




Ervaring van L. met medium Stephanie   Ervaring van L. met medium Stephanie   Ervaring van L. geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie,
Eindelijk kreeg ik u te pakken, en het was meer dan de moeite waard. Ik gaf u weinig tijd omdat ik belde vanaf m'n werk, maar wat was u meteen spot on. Ik heb beloofd u op een rustiger moment nog eens op te bellen, en dat zal ik zeker doen. Het is nog heel eventjes wachten op uw voorspelling, maar u gaf zulke rake klappen weg dat ik er eigenlijk niet meer aan twijfelen kan. Maar ben toch benieuwd. Deze dame wil ik iedereen aanraden, ze is in een woord, fenomenaal.
Veel liefs, de werkende horeca dame van gisteravond.




Ervaring van Horeca dame met medium Stephanie   Ervaring van Horeca dame met medium Stephanie   Ervaring van Horeca dame geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Stephanie   Ervaring van L.L. met medium Stephanie   Ervaring van L.L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Heel aangename opgewekte dame ,kwam met dingen die ik helemaal niet verwachte en nu afwachten of het uit gaat komen. Ga je zeker nog van horen bedankt.




Ervaring van Sonia met medium Stephanie   Ervaring van Sonia met medium Stephanie   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Supermooie legging, bedankt.




Ervaring van Gaby met medium Stephanie   Ervaring van Gaby met medium Stephanie   Ervaring van Gaby geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Super consult gehad. Alles klopte en wat een lieve vrouw. Echt een aanrader.

Bedankt. Bel u zeker terug.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met medium Stephanie   Ervaring van Anoniem met medium Stephanie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Top medium .
Ongelooflijk maar de waarheid.




Ervaring van spiritueel met medium Stephanie   Ervaring van spiritueel met medium Stephanie   Ervaring van spiritueel geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden