Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Stephanie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem/persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Zo zuiver, sommige collega's van u bezitten deze kracht ook.

Liefs M.




.




Ervaring van Marieke met medium Stephanie   Ervaring van Marieke met medium Stephanie   Ervaring van Marieke geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met medium Stephanie   Ervaring van Lydia met medium Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Een vlotte, vrolijke lieve dame. Ziet alles zo klaar en duidelijk, karakterbeschrijving van personen, de toestand enz.
Ik was zo verbaasd. Zeker een aanrader.




Ervaring van L. met medium Stephanie   Ervaring van L. met medium Stephanie   Ervaring van L. geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie,
Eindelijk kreeg ik u te pakken, en het was meer dan de moeite waard. Ik gaf u weinig tijd omdat ik belde vanaf m'n werk, maar wat was u meteen spot on. Ik heb beloofd u op een rustiger moment nog eens op te bellen, en dat zal ik zeker doen. Het is nog heel eventjes wachten op uw voorspelling, maar u gaf zulke rake klappen weg dat ik er eigenlijk niet meer aan twijfelen kan. Maar ben toch benieuwd. Deze dame wil ik iedereen aanraden, ze is in een woord, fenomenaal.
Veel liefs, de werkende horeca dame van gisteravond.




Ervaring van Horeca dame met medium Stephanie   Ervaring van Horeca dame met medium Stephanie   Ervaring van Horeca dame geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Stephanie   Ervaring van L.L. met medium Stephanie   Ervaring van L.L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Heel aangename opgewekte dame ,kwam met dingen die ik helemaal niet verwachte en nu afwachten of het uit gaat komen. Ga je zeker nog van horen bedankt.




Ervaring van Sonia met medium Stephanie   Ervaring van Sonia met medium Stephanie   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Supermooie legging, bedankt.




Ervaring van Gaby met medium Stephanie   Ervaring van Gaby met medium Stephanie   Ervaring van Gaby geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Super consult gehad. Alles klopte en wat een lieve vrouw. Echt een aanrader.

Bedankt. Bel u zeker terug.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met medium Stephanie   Ervaring van Anoniem met medium Stephanie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Top medium .
Ongelooflijk maar de waarheid.




Ervaring van spiritueel met medium Stephanie   Ervaring van spiritueel met medium Stephanie   Ervaring van spiritueel geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden