Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Vitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wat een lieve vrouw. Ze geeft goede adviezen en zet jou zelf ook aan het denken. Dank je wel Vitta. Ik zal mijn buikgevoel volgen.




Ervaring van F met medium Vitta   Ervaring van F met medium Vitta   Ervaring van F geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (20/11). Het is een hele opluchting om met iemand te kunnen praten, die meteen op dezelfde golflengte zit. Ik had het gevoel dat 'k met u over alles kon praten, heel fijn, warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Vitta   Ervaring van Myriam met medium Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wauw. Jij slaat de nagel op de kop. Hoe jij haar omschrijft klopt volledig.




Ervaring van eveline met medium Vitta   Ervaring van eveline met medium Vitta   Ervaring van eveline geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta, ik bel je wel vaker, en dacht je verdient even een momentje dat ik je in de verf zet. Bij deze laat ik aan iedereen weten dat jij mijn nr 1 bent. Top Vitta. Dankjewel tot snel x Marie.




Ervaring van Marie met medium Vitta   Ervaring van Marie met medium Vitta   Ervaring van Marie geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Lieve Vitta,wat ben jij goed in jouw adviezen. Alles wat je heb voorspeelt is allemaal uitgekomen tot op de dag van vandaag. Ook hoe jij alles uitlegt vind ik zeer bijzonder en heel goed te begrijpen. Iemand die altijd eerlijk is, het ook echt bij het rechte eind heeft. En een dame met een hartje van "goud". Alles maar dan ook alles wat jij verteld komt letterlijk uit. Je bent een bijzonder goede voorspeller en zeer zuiver in je waarnemingen. En je geeft me iedere keer weer energie als ik je bel. Bedankt voor alle verhelderende gesprekken.
Jij bent een topper. Ik bel je snel weer terug. Heel veel liefs .




Ervaring van Sena met medium Vitta   Ervaring van Sena met medium Vitta   Ervaring van Sena geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met medium Vitta   Ervaring van Rana met medium Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Zaaalig mens, jij hebt mij de waarheid gegeven en zo een goed gevoel. Ik bel jou zeker terug de vrouw die nr haar intuitie dient te luisteren. Jij bent 20 sterren waard. Groetjes en warme knuffel Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Vitta   Ervaring van Anouck met medium Vitta   Ervaring van Anouck geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Ze is echt een topper.
Alles klopt precies zonder dat je erover begint.
Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met medium Vitta   Ervaring van Brenda met medium Vitta   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Goedemorgen Vitta, ik wil je nog bedanken via deze weg. Het was een aangenaam gesprek dat we net hadden. Ik hou je op de hoogte wat betreft mijn keuze en de andere vraag die ik had. Namasté Krista.




Ervaring van Krista met medium Vitta   Ervaring van Krista met medium Vitta   Ervaring van Krista geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Lieve vitta

Blijkbaar zijn de sterretjes die ik aangeduid had versprongen op 1 ster met de vorige recencie. Hiervoor mijn oprechte excuses.
Zo een topper als jij verdient er minstens 10.
Je bent een hele warme dame, altijd een luisterend oor en je zit altijd juist met de kaartjes en je gevoel.
Ook doe je dit op een eerlijke manier.
Ook ben je heel goed met inzichten geven.
Je bent echt een topper en zeker en vast een aanrader.

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Lieve Vitta

Jij ben een topper.
Altijd een luisterend oor, zit altijd juist en weet altijd de waarheid te vertellen.
Met alles zat je juist.
Zeker een aanrader .

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta
Jij bent oprecht, eerlijk je voelt en ziet alles je geeft alles zo duidelijk door. En wat nog het beste is alles kwam al snel zichtbaar van wat hij vertelde.
Dankjewel een trouwe beller x.




Ervaring van Anouk met medium Vitta   Ervaring van Anouk met medium Vitta   Ervaring van Anouk geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dankjewel Vitta voor het fijne gesprek. Het goede aanvoelen. Bel zeker een keer terug.

Dankjewel.
xxKarin.




Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta , ik heb je deze morgen gebeld i.v.m. de spanningen binnen mijn relatie. Bedankt voor de wijze inzichten en waardevolle raadgeving. Ik ga het anders aanpakken.




Ervaring van ano met medium Vitta   Ervaring van ano met medium Vitta   Ervaring van ano geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta is een top dame, een aanrader voor iedereen .




Ervaring van Vic met medium Vitta   Ervaring van Vic met medium Vitta   Ervaring van Vic geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Hoi Vitta, deze ochtend gesproken met jou, geweldig hoe je de dingen kunt zien en hoe het is op dit moment. Moet alles nog eventjes laten bezinken. Hoe hij is en hoe hij zich gedraagt. Hoop dat het allemaal zo vlug mogelijk mag uitkomen. Nou super van je. Je bent ongelofelijk.




Ervaring van ikke met medium Vitta   Ervaring van ikke met medium Vitta   Ervaring van ikke geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta jij bent een topper, ik heb je namelijk al paar keer gesproken.
En er zijn al aantal dingen uitgekomen die jij gezegd had namelijk over werk je zei dat ik die beide baantjes ging doen en dat klopte, ook al was 1 van korte duur maar ze hadden mij belooft als die opdracht binnen is.dat ik dan weer terug mag komen .
jij gaf aan dat het ook ging gebeuren en dat is nu dus afwachten.
Ik zal nu echt meer proberen te genieten van mijn zwangerschap en meer in mijn intuitie gaan voelen, ook al voel ik mij op dit moment nog even geblokkeerd in.
Bedankt en ik laat je weten of het nog voor mijn verlof is gelukt om die baan weer terug te krijgen .




Ervaring van Anneke met medium Vitta   Ervaring van Anneke met medium Vitta   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dankjewel Vitta, je wist perfect de situatie uit te leggen. Ik hoop dat er snel een einde komt aan de ellende. En jouw voorspellingen zien er goed uit.




Ervaring van P met medium Vitta   Ervaring van P met medium Vitta   Ervaring van P geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  lieve vitta,
Wat was het aangenaam u aan de lijn te hebben.
Je hebt me meerdere keren verrast met je kunnen .
Bedankt om mij te helpen in deze moeilijke periode. Warme groetjes Steffi .




Ervaring van Steffi met medium Vitta   Ervaring van Steffi met medium Vitta   Ervaring van Steffi geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Hallo Vitta, ik wil je even latten weten dat er in ieder geval 2 van jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Dat geeft vertrouwen in de andere voorspellingen die je hebt gedaan. Het zal wat langer duren voordat die uitkomen maar ik heb daar vertrouwen in.
Bedankt, Karin.




Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Een hele fijne dame om mee te praten. en een zuiver medium.




Ervaring van Anny met medium Vitta   Ervaring van Anny met medium Vitta   Ervaring van Anny geplaatst op 26 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta is heel goed in het invoelen . heeft al meerdere keren er bonk op gezeten wat dan ook een meerwaarde is . goe bezig .




Ervaring van ingeske met medium Vitta   Ervaring van ingeske met medium Vitta   Ervaring van ingeske geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dag Vitta,

Jij bent de eerste na zoveel mensen die ik op de lijn gebeld heb, die mij echt begreep en gerustgesteld. Alles wat je zei over mij klopte volledig. Je hebt mij vooral heel wat moed gegeven waardoor ik me eindelijk beter voel. Ik zal niet rap een een getuigenis plaatsen maar door u energie dat jij mij door gaf, heeft me eindelijk tot rust gebracht en ik weet dat nu dat op de eerste plaats komt en wat je over de toekomst hebt gezegd, heeft mij zoveel hoop gegeven, dat ik eindelijk alles kan afsluiten en terug mijn eigen kan vinden. Je bent een schatje want je hebt mij echt geholpen. Duizend maal bedankt voor uw begrip en omdat je mij zo perfect aanvoelde, hoe ik werkelijk ben. Doe zo voort. vele lieve knuffels van L.




Ervaring van L met medium Vitta   Ervaring van L met medium Vitta   Ervaring van L geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wat een mooi consult. Echt een aanrader. Ik ben je ontzettend dankbaar . Veel succes . Liefs Lila .




Ervaring van Lila met medium Vitta   Ervaring van Lila met medium Vitta   Ervaring van Lila geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Waaauwieeee, geweldig.
Voelt heel goed aan en is heel correct.
Geweldige dame en zit altijd juist bij mij.
Topper. Zeker een aanrader.




Ervaring van Iluna met medium Vitta   Ervaring van Iluna met medium Vitta   Ervaring van Iluna geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wat een geweldige nieuwe aanwinst. Onwijs goed in haar waarnemingen, warm vriendelijk en eerlijk. Hoop je nog lang te spreken op de lijn. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Vitta   Ervaring van Anoniem met medium Vitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Jeetje Vitta, wat voelt u de situatie goed aan. U hebt me tot tranen toe ontroerd en me opnieuw het vertrouwen gegeven dat ik erin mag blijven geloven dat het goed komt. Dank u wel.




Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Een nieuwe topper op de lijn, voelt en ziet heel duidelijk. Ga zo door Vitta met de mensen helpen.




Ervaring van Anieta met medium Vitta   Ervaring van Anieta met medium Vitta   Ervaring van Anieta geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden