Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-belgie.nl


  Mediums in Belgie kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Lieve Zoe,
Vandaag heb ik besloten om na al jou consulten een reactie te schrijven. Ik vind je top.
Een wijze vrouw en down to Earth
Voor mij ben je een top consulent.
Dank je om er telkens weer voor mij te zijn. Je vriendin. Je herkent mij gelijk als ik bel. Een echte Aanrader .




Ervaring van R met medium Zoe   Ervaring van R met medium Zoe   Ervaring van R geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieverd. Bedankt voor je reading. Je hebt het tot nu altijd raak gehad. Ook al is het niet altijd leuk om te horen . Ga zo door en we bellen snel weer x.




Ervaring van Vanessa met medium Mathilda   Ervaring van Vanessa met medium Mathilda   Ervaring van Vanessa geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Beste Noura, je hebt nog een keer de spijkers op de kop geslagen. Fantastisch. Gisteravond met elkaar gesproken en je hebt een hele puzzel in elkaar gezet. Top.




Ervaring van Nelly met medium Noura   Ervaring van Nelly met medium Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena, heel erg bedankt voor de gesprekken die ik met u heb gehad. Het voelt erg vertrouwd om met u te praten. U weet onmiddellijk wat er heeft afgespeeld, wat er nu gaande is en wat er gaat gebeuren. U bent 1 van de weinigen op de lijn die echt de realiteit weet te vertellen. U heeft mij gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Met uw gaven heeft u mij ontzettend geholpen.
U bent erg goed.
Ontzettend bedankt. Tot bellens, dikke knuffel Kristal.




Ervaring van Kristal met medium Exena   Ervaring van Kristal met medium Exena   Ervaring van Kristal geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.




Ervaring van Loes met medium Gazali   Ervaring van Loes met medium Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeieavond Dirk, ik als man ben niet zo'n lijnbeller, ik koos jou toevallig uit, en het was alsof het zo moest zijn. Je hebt voor mij eens uitgevlooid wat de persoon in kwestie eigenlijk betekende, en wat de bedoelingen waren. En je had het bij het rechte eind. Ik ga je raad opvolgen. Zeer vriendelijke groeten Rudy.




Ervaring van Rudy met medium Dirk   Ervaring van Rudy met medium Dirk   Ervaring van Rudy geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Altijd fijn om jou te spreken. Voor mij ben jij een topper op deze lijn. Lief, begripvol, medelevend en je oordeelt nooit. Ik weet ook zeker dat je juist zit met jouw voorspellingen, kleine dingen komen uit en veel zijn al uitgekomen. Dus ik heb alle vertrouwen in de rest. Dank je wel lieve Romyna. Tot heel snel weer. Liefs F en hopelijk gauw samen met J X.




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Karlien is een topper. Vriendelijk en lief. En haar uitspraken zijn goed en kloppen. Ik zou haar zeker aanraden.




Ervaring van Reggy met medium Karlien   Ervaring van Reggy met medium Karlien   Ervaring van Reggy geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin, wat was het weer een goed consult. Eerlijk en recht door zee groeten S.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Wow Sarina, ik heb u 2 keer gebeld. Bij de 1e keer heeft u kaarten voor me gelegd. Bij de 2e keer heeft u onze foto's gelezen, wat u daarin allemaal uit kon halen is onvoorstelbaar. Alles klopte gewoon. Fijn ook dat u zegt dat alles goedkomt tussen ons, nu moet ik echt vertrouwen blijven houden. Ook bedankt voor de healing en de blokkades die zijn weggehaald. Ik ben echt benieuwd hoe de toekomst gaat verlopen, maar zoals ik hebt gehoord hoeft ik me geen zorgen te maken, zo mooi allemaal. Alleen het wachten is moeilijk, tijd is moeilijk te voorspellen zoals u zegt. Ik ga er gewoon voor en ik heb zin in de toekomst. Mochten wij weer contact hebben, zal ik u weer bellen. U bent echt 1 van de beste op de lijn Sarina, bedankt. Liefs L.




Ervaring van L. met medium Sarina   Ervaring van L. met medium Sarina   Ervaring van L. geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy is een heel goed Medium, draait er niet omheen. Snel to the point, kort en duidelijk.




Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Wauw. Ik ben nog steeds sprakeloos na de foto Reading. wat kon jij alles goed zien en benoemen, zelfs dingen die je niet kon weten. Jij bent echt een van de beste op deze lijn.




Ervaring van J met medium Sarina   Ervaring van J met medium Sarina   Ervaring van J geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Er is niemand zo geweldig als Gunter, lachen dat we doen. Oneindig veel, maar dat doet hij bij iedereen ;) de beste MEDIUM. Bedankt Gunter voor mij telkens weer bij te staan x.




Ervaring van RN met medium Gunter   Ervaring van RN met medium Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Lieve Sarina, ik viel weg op 28/3 nog voor ik je kon bedanken. Maar wou toch even laten weten hoe bijzonder ik je vind. Ik kan niet beschrijven hoe uniek, sterk, zuiver en correct jij bent en dingen doorkrijgt. Kippenvel - moment vanaf eerste minuut. Je omschrijft exact wat bij me speelt zonder dat ik ook maar iets meer dan men naam of mijn foto heb laten zien. Ik kan gewoon niet anders dan je geloven en je vertrouwen. Alleen al met je sterke gaves heb je me veel rust gegeven in heel deze situatie.
Ik ga je zeker nog bellen over enkele weken.

Ik hoop dat iedereen deze mooie waardevolle ervaring mag meemaken met je. Je hebt me een heel kostbaar geschenk gegeven hiermee.
Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E. met medium Sarina   Ervaring van E. met medium Sarina   Ervaring van E. geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Wat een super fijne reading heb ik van u gekregen. Veel geleerd, alles wat u vertelde klopte. Voor de toekomst geloof ik zeker dat alles uitkomt. Echt een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L .




Ervaring van Anoniem met medium Olivia   Ervaring van Anoniem met medium Olivia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie u bent een betrouwbaar medium. Een topper op deze lijn. U geeft veel vertrouwen in deze tijd. Ik ga u zeker weer bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique het is zo fijn om met jou te praten. Heel vriendelijk je kan echt kracht sturen naar mensen. Vooral je voorspelling ivm de tijdsbepaling zijn zo treffend. Dankjewel.




Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Zeer aangename man om mee te praten. Heeft ook een goed inzicht op je vragen.




Ervaring van Rita met medium Gazali   Ervaring van Rita met medium Gazali   Ervaring van Rita geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.




Ervaring van Rammetje met medium Dirk   Ervaring van Rammetje met medium Dirk   Ervaring van Rammetje geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk bedankt voor je mooie voorspellingen. Alles wat je tegen mij hebt gezegd is uitgekomen. Van de verhuizing en dat ik een kleindochter krijg. Super blij ben ik met jou een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Lieve Sarina, ik heb je 2 keer gesproken. Je hebt mij veel uitleg gegeven over de foto waar we met z'n 3tjes staan. Ik ben heel, heel blij met de blokkades die je hebt verwijderd. Na ons gesprek heb ik een uur voor me zitten staren en jouw stem steeds gehoord wat je te vertellen had. Een ander was mij helaas voor, daarom jouw niet meer kunnen spreken en bedanken voor je gesprek.

Ik ben echt onder de indruk van je reading. Het is nu de 2 weken afwachten bij mij en daarna de rest.

Heel erg bedankt voor je gesprek uit het diepste van mijn hart.

XXX.




Ervaring van lus met medium Sarina   Ervaring van lus met medium Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, wat ik in jou apprecieer is dat je me niet langer aan de lijn probeert te houden dan nodig en antwoord op mijn vraag zonder daar andere dingen bij te betrekken. Kort maar krachtig en tools waar ik wat mee kan. Scherp dat je me ook duidelijk maakte dat ik soms verkeerd reageer en andere reacties daardoor krijg dan wat ik initieel hoopte. Ik heb dat in praktijk omgezet en dat levert alleen maar positiviteit op en meer openheid van mijn partner. Bedankt om mij in dit proces te helpen meekijken op de juiste manier en altijd juist. Tot hoors.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Lyndi
  Ervaring met medium Lyndi
  Lyndi zegt gelijk wat er speelt. Moet niet lang nadenken. Zalig als je niet veel moet zeggen en dat de uitleg zo duidelijk is. Ze is een parel op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Lyndi   Ervaring van Anoniem met medium Lyndi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Han wat zie je dingen toch scherp. Bizar gewoon. Je pikt de juiste emotie en energie op en bent heel concreet en consistent. Dank je voor je inzichten heel waardevol.




Ervaring van Anoniem met medium Han   Ervaring van Anoniem met medium Han   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilda u bent een topper.
Alles klopt wat u mij vertelde.
Dank u wel voor de goede reading.
Tot snel weer.




Ervaring van Wilma met medium Mathilda   Ervaring van Wilma met medium Mathilda   Ervaring van Wilma geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.




Ervaring van T met medium Odette   Ervaring van T met medium Odette   Ervaring van T geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Sasa kan situaties goed beschrijven, invoelen en vooruit kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. A.




Ervaring van A. met medium Sasa   Ervaring van A. met medium Sasa   Ervaring van A. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve Erika, zopas een e-mail consult mogen ontvangen. Bedankt voor eerlijkheid. Onwaarschijnlijk hoe je de situatie aanvoelde en hebt omschreven. Je hebt me echt omver geblazen. Toppertje .




Ervaring van S. met medium Erika   Ervaring van S. met medium Erika   Ervaring van S. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer, wat een mooi, lief mens ben jij, je bent ongelooflijk goed en heel inlevend. Je draait niet rond de pot, rechtaan, rechtdoor zonder te kwetsen. Je hebt mijn situatie heel goed aangevoeld, ongelooflijk sterk van jou. Lieve groetjes, van de vrouw die de moed niet zal verliezen en blijft geloven in de liefde met deze ene speciale man. Bedankt voor jou zuivere reading. Mocht ik de sterren van de hemel kunnen plukken, deed ik dat, want je bent het waard.




Ervaring van Sofie met medium Jennifer   Ervaring van Sofie met medium Jennifer   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Roy
  Ervaring met medium Roy
  Dank voor je eerlijke advies, Roy. Ik kan weer opgelucht verder.




Ervaring van Viv met medium Roy   Ervaring van Viv met medium Roy   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Lieve Noura, je hebt al vele voorspellingen gedaan die ook zijn uitgekomen. Je bent zuiver en krijgt hele specifieke dingen door die voor mij heel belangrijk zijn, in de keuzes die ik maak. Je bent een prettige persoonlijkheid, oprecht en meelevend. Een echte aanrader.




Ervaring van M met medium Noura   Ervaring van M met medium Noura   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Dag Tessa met mijn dochter en schoonzoon gaat het gelukkig beter zoals u het had gezegd dikke merci want was een beetje in paniek dikke knuffel vanop afstand gr. en tot later.




Ervaring van anoniem met medium Tessa   Ervaring van anoniem met medium Tessa   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Adora, hartelijk dank voor het prettig gesprek waar je kort en duidelijk zaken bevestigde, jij bracht mij ook volledig tot rust
Kreeg veel handvaten om me aan vast te houden
Jij bent een zeer warm en gevoelig persoon
Zeker voor herhaling.




Ervaring van Anoniemtje met medium Adora   Ervaring van Anoniemtje met medium Adora   Ervaring van Anoniemtje geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik heb 3 maal al gebeld naar dirk, en iedere keer kwam zijn voorspelling uit. Flo.




Ervaring van Flo met medium Dirk   Ervaring van Flo met medium Dirk   Ervaring van Flo geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden